Zoek in het archief
 
delivers the news
at your desk

Homepage
Berichten van vandaag
De laatste 100 berichten
In- en uitschrijven
 

Disclaimer: Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige, juridische geldigheid beoogt.

De laatste 100 berichten

9-Mei-2018 Pershing Square Holdings, Ltd. kondigt conference call voor beleggers over eerste kwartaal 2018 aan
Pershing Square Holdings, Ltd (LN: PSH) (NA: PSH) zal haar driemaandelijkse telefonische toelichting voor beleggers houden op 9 mei 2018 om 17:00 uur CEST (11:00 uur EDT). Tijdens de oproep zal Bill Ackman en de overige leden van het beleggingsteam van Pershing Square een update geven over het portfolio en vragen beantwoorden die van tevoren door beleggers per e-mail zijn gezonden naar ir@persq.com.
18-Apr-2018 Andersen Global kondigt uitbreiding aan in Argentinië
Andersen Global kondigt zijn aanwezigheid in Argentinië aan met Modo, een leidend belasting- en juridisch bedrijf in Buenos Aires. De samenwerkingsovereenkomst met Modo is een volgende stap van Andersen Global voor de uitbreiding in Latijns-Amerika. Modo wordt geleid door de partners Juan Astibia en Diego Kelln.
18-Apr-2018 CrowdStrike versterkt en breidt allianties uit met toptechnologiebedrijven
CrowdStrike® Inc., de marktleider op het gebied van eindpuntbeveiliging in de cloud, heeft vandaag de groei en uitbreiding van haar Elevate Partner Program aangekondigd, voortbouwend op strategische technologieallianties terwijl het CrowdStrike Falcon® cloudgebaseerde open API-platform een fundamentele eindpuntbeveiligingsmogelijkheid wordt voor de beveiligingsstack voor ondernemingen.
18-Apr-2018 Altierre en Sirqul kondigen strategische samenwerking aan om klanten te helpen bij vinden van artikelen in winkels
Altierre Corp. en Sirqul hebben vandaag een wereldwijde strategische samenwerking aangekondigd op het Retail World Congress in Madrid. De samenwerking brengt het toonaangevende Internet of Things (IoT)-platform van Altierre samen met Sirqel’s IoT-platform en locatie-gebaseerde Edysen-technologie om retailers een slimme, efficiënte oplossing te bieden voor het vinden van artikelen in hun winkels, wat ook handig is voor klanten.
18-Apr-2018 Experts Moody's Analytics leveren bijdragen voor nieuw boek over IFRS 9 en CECL
Moody's Analytics is verheugd de publicatie bekend te maken van The New Impairment Model onder IFRS 9 en CECL, een nieuw boek samengesteld en bewerkt door Jing Zhang, Managing Director en Global Head of Research and Modeling, en uitgegeven door Risk Books. Verschillende andere Moody's Analytics-experts droegen bij aan het boek als auteurs, waaronder Cristian deRitis, Douglas W. Dwyer, Amnon Levy, Juan M. Licari en Yashan Wang.
18-Apr-2018 LivaNova ontvangt CE-keurmerk voor VNS Therapy-generator SenTiva en next-generation programmeersysteem voor de behandeling van epilepsie
LivaNova PLC (NASDAQ:LIVN), een toonaangevend bedrijf in medische technologie, heeft vandaag het CE-keurmerk aangekondigd voor zijn Vagus Nerve Stimulation Therapy® (“VNS Therapy”)-systeem, bestaande uit de SenTiva®-generator en het next-generation programmeringssysteem voor de behandeling van patiënten met geneesmiddelresistente epilepsie (“DRE”). Het bedrijf ontving het volledige VNS Therapy-systeem in oktober 2017.
18-Apr-2018 Turks team wint het vierde internationale schoolkampioenschap Arabisch debatteren
Onder het beschermheerschap en in aanwezigheid van Hare Excellentie Sheikha Hind bint Hamad, vice-voorzitter en CEO van Qatar Foundation for Education, Science and Community Development, werd het Vierde Internationale Kampioenschap Arabisch Debatteren voor Scholen afgesloten op woensdagavond 11 april 2018. Het evenement vond plaats van 7-11 april in het Qatar National Convention Center met deelname van 50 Arabische en niet-Arabische landen.
18-Apr-2018 Munich Re’s ALLFINANZ Spectra schakelt pre-assesment chaos om in directe verkoop, STP en analyse
Munich Re Automation Solutions Ltd, de wereldleider in digitale nieuwe bedrijfs- en acceptatieoplossingen, verstoort opnieuw levensverzekeringsautomatisering door ALLFINANZ Spectra vrij te geven. Het cloudgebaseerde Spectra maakt van een inefficiënt pre-beoordelingsproces een gesloten verkoop. Spectra bevordert het aankoopbesluit in de eerste twee minuten van het contact.
17-Apr-2018 Monument Re koopt First A Run-off Portfolio van Ethias S.A
Monument Re heeft vandaag bekend gemaakt dat, afhankelijk van wettelijke goedkeuring, het via zijn Europese onderdeel Laguna Life DAC een run-off portfolio van flexibele premium retail-levensverzekeringscontracten heeft gekocht van Ethias S.A. (‘Ethias’), ook bekend als First A Portfolio.
17-Apr-2018 FedEx Freight-president & CEO Michael L. Ducker gaat op 15 augustus met pensioen
FedEx Corporation (NYSE: FDX) heeft vandaag aangekondigd dat Michael L. Ducker, president en CEO van haar FedEx Freight-dochteronderneming, met ingang van 15 augustus 2018 met pensioen gaat. Ducker nam het roer over bij FedEx Freight in 2014 na bijna 40 jaar bij FedEx Express te hebben doorgebracht. Zijn opvolger zal later worden genoemd.
17-Apr-2018 LimFlow haalt 27 miljoen op in serie C-financiering onder leiding van Sofinnova-partners voor innovatieve behandeling Critical Limb Ischemia (CLI)
LimFlow SA, ontwikkelaar van innovatieve, perifere endovasculaire technologie die de behandeling van critical limb ischemia (CLI) verandert, kondigt vandaag aan dat het 27 miljoen euro heeft veiliggesteld in een overtekende C-financiering. De ronde werd geleid door Sofinnova Partners, met voortdurende deelname van bestaande round B-investeerders als Bpifrance, de Franse soevereine investeringsbank en Balestier, een Singaporees familiefonds. Gérard Hascöet, Venture Partner bij Sofinnova Partners en dr. Kinam Hong, Partner van het Sofinnova Crossover I Fund, zullen toetreden tot de raad van bestuur. Het is de eerste investering voor het nieuw opgerichte Sofinnova Crossover I Fund.
17-Apr-2018 Saudi-Arabië heeft in 2017 664 patenten toegekend; het dubbele aantal ten opzichte van alle Arabische landen samen
Saudi-Arabië staat op de 23e plaats van in totaal 92 landen wat betreft patenten toegekend door de US Patent and Trademark Office (USPTO) in 2017. Het overgrote deel van deze gepatenteerde uitvindingen is wetenschappelijk.
17-Apr-2018 CrowdStrike stelt nieuwe oplossing voor automatische dreigingsanalyse voor met het oog op predictieve veiligheid
CrowdStrike® Inc., marktleider op het vlak van op cloud gebaseerde eindpuntbescherming, kondigde vandaag aan dat het de mogelijkheden van het CrowdStrike Falcon® platform heeft uitgebreid met de lancering van een nieuwe abonnementsmodule voor dreigingsanalyse,CrowdStrike Falcon X™.
17-Apr-2018 Philips SpeechExec Enterprise introduceert nieuwe dicteer- en transcriptiesoftware
Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft zijn nieuwste spraak-naar-tekstsoftware aangekondigd: Philips SpeechExec Enterprise. Dankzij de nieuwe, geavanceerde workflowmanagementsoftware kunnen vakmensen uit de gezondheidszorg, de juridische sector en het zakenleven het creëren van documenten stroomlijnen en hun werkdruk aanzienlijk verlagen.
17-Apr-2018 De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend
De Bank of America Company (de ‘Onderneming’) heeft vandaag zijn aandeelhouders op de hoogte gesteld dat het op 16 april 2018 een actueel verslag heeft ingediend via Formulier 8-K bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), waarin financiële resultaten worden aangekondigd voor het 1e kwartaal, eindigend op 31 maart 2018, met een netto-inkomen van $ 6,9 miljard, oftewel $ 0,62 per verwaterd aandeel.
17-Apr-2018 CrowdStrike kondigt afronding van lancering van eindpuntbeveiliging aan
CrowdStrike® Inc., de marktleider op het gebied van eindpuntbeveiliging in de cloud, heeft vandaag de lancering aangekondigd van CrowdStrike Falcon® Endpoint Protection Complete™, een kant-en-klare oplossing die de Falcon Endpoint Protection (EPP)-technologie combineert met de vaardigheden en ervaring van het Falcon Endpoint Protection-team. Falcon Endpoint Protection Complete verandert alles door eindpuntbeveiliging krachtig en gemakkelijk te maken voor alle organisaties, ongeacht hun huidige beveiligingsniveau. Deze nieuwe oplossing vervolmaakt het CrowdStrike-portfolio en stelt CrowdStrike-partners in staat om een uitgebreid gamma van eindpuntbeveiligingsopties te bieden aan hun klanten.
17-Apr-2018 CrowdStrike kondigt Real Time Response en Real Time Query aan om organisaties te helpen snel weer aan het werk te gaan na een cyberaanval
CrowdStrike® Inc., de marktleider op het gebied van eindpuntbeveiliging in de cloud, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van Real Time Response- en Real Time Query-functies voor haar Falcon Insight™ EDR-oplossing. Deze nieuwe functies voorzien incidentresponders van directe toegang tot systemen binnen de gedistribueerde onderneming, zodat ze snel incidenten kunnen onderzoeken, beslissende actie kunnen ondernemen om bedreigingen met chirurgische precisie te elimineren en snel weer aan het werk kunnen. De nieuwe functies bouwen voort op het vermogen van het CrowdStrike Falcon-platform om bedreigingen op eindpunten te stoppen door de toevoeging van een ongeëvenaard vermogen om snel te reageren en de kosten die gepaard gaan met het afhandelen met geavanceerde cyberaanvallen te minimaliseren.
17-Apr-2018 P&G kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelstellingen aan, gericht op het mogelijk maken en inspireren van een positieve impact op de wereld
The Procter & Gamble Company (NYSE:PG) heeft vandaag bekendgemaakt dat het veel van haar duurzaamheidsdoelstellingen voor 2020 reeds heeft verwezenlijkt, plannen heeft gemaakt om de rest te bereiken en nieuwe, verreikende doelen heeft gesteld voor 2030. De nieuwe doelen, getiteld 'Ambition 2030,' zijn erop gericht een positieve impact op het milieu en de samenleving mogelijk te maken en te inspireren, en tegelijkertijd toegevoegde waarde te creëren voor het Bedrijf en de consument.
17-Apr-2018 Health Industry Summit tHIS wordt nog belangrijker nu China de nationale gezondheidszorg naar een hoger plan gaat tillen
Op 11 april 2018 is de Health Industry Summit (tHIS) 2018, georganiseerd door Reed Sinopharm, geopend in het National Exhibition and Convention Center in Shanghai, China. Met ruim 200.000 bezoekers uit meer dan 150 landen en regio's en meer dan 7000 exposanten is dit het grootste evenement op het gebied van gezondheidszorg ter wereld.
17-Apr-2018 IDEMIA kondigt de benoeming van Laurent Lemaire aan als nieuwe CFO
IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, heeft vandaag de benoeming van Laurent Lemaire aangekondigd als de nieuwe Chief Financial Officer van de Groep.
13-Apr-2018 boohooMAN.com viert de start van de samenwerking met French Montana met een feest in LA
Internationale online retailer boohooMAN.com vierde vanavond de lancering van hun samenwerking met French Montana tijdens een exclusief openingsfeest in Poppy, Los Angeles voor pers, influencers en beroemdheden.
13-Apr-2018 HCL Technologies en Sumeru Equity Partners nemen Actian Corporation over
HCL Technologies (HCL) en Sumeru Equity Partners (SEP), een technologische en groei-gerichte private equity-onderneming, hebben een definitieve overeenkomst getekend om Actian Corporation over te nemen. De all-cash deal wordt gewaardeerd op $330 miljoen USD. HCL zal 80% bezitten, terwijl SEP ongeveer 20% van de aandelen van de JV-entiteit zal bezitten, die op zijn beurt 100% aandeelhouderschap krijgt in Actian Corporation.
13-Apr-2018 Vertex opent kantoren in Amsterdam en Frankfurt om de Europese aanwezigheid uit te breiden
Vertex, Inc., een toonaangevende leverancier van oplossingen voor belastingautomatisering, maakt bekend dat het kantoren gaat openen op twee Europese locaties: Amsterdam en Frankfurt. Het laat zien dat de aanwezigheid van het bedrijf in Europa groeiende is en dat er toewijding is voor het wereldwijde bedrijfsleven.
13-Apr-2018 Exclusive Group doet flinke investeringen om groeistrategie te voeden
Exclusive Group, de VAST-groep (value-added services en technologies) kondigt flinke investeringen aan op basis van fondsen, geadviseerd door het wereldwijde private-equitybedrijf Permira, om een meerderheidsbelang in de onderneming te nemen. De transactie verzekert flinke financiële middelen om de volgende fase in de ontwikkeling en hypergroei van Exclusive Group te voeden, met het bestaande managementteam, geleid door CEO Olivier Breittmayer, verder gericht op uitbreiding van het dienstenaanbod, de leveranciersportfolio en aanwezigheid, operaties en mondiale dekking.
13-Apr-2018 Pharnext brengt financiële resultaten voor jaareinde 2017
Pharnext SA (Paris:ALPHA) (FR00111911287 – ALPHA), een Frans biofarmaceutisch bedrijf dat bezig is met een baanbrekende nieuwe aanpak voor het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelencombinaties gebaseerd op Big Data genomica en Artificial Intelligence, heeft vandaag de financiële en operationele resultaten voor het jaar eindigend op 31 december 2017 gerapporteerd.
13-Apr-2018 Cryptos Fund, het toonaangevende cryptocurrency-indexfonds, opent in de VS
Cryptos Fund, het eerste gereguleerde cryptocurrency-indexfonds, kondigt de lancering aan van een nieuwe entiteit die is toegewijd aan gekwalificeerde beleggers.
13-Apr-2018 GSMA lanceert wereldwijd mobiel geld certificeringsregeling
Op de Mobile 360 – West Afrika evenement, de GSMA heeft de lancering aangekondigd van de GSMA mobiel geld certificatie, een wereldwijde regeling voor mobiel geld aanbieders om veiligere, transparantere en veerkrachtigere financiële diensten aan te bieden aan miljoenen mobiel geld gebruikers over de hele wereld. De certificatie is gebaseerd op een onafhankelijke beoordeling van het vermogen van een mobiel geld aanbieder om veilige en betrouwbare diensten af te leveren, om de rechten van gebruikers te beschermen en om witwassen en het financieren van terrorisme tegen te gaan.
13-Apr-2018 Andersen Global breidt verder uit in Londen
Andersen Global kondigt verdere groei in het Verenigd Koninkrijk (VK) aan met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst met Mark Davies & Associates, een in Londen gevestigde bekroonde belastingpraktijk gericht op advisering van internationale klanten over grensoverschrijdende zaken. In aanvulling op Andersen Global’s recente Britse samenwerking met RBCVAT Limited en de vorming van een LLP in het Verenigd Koninkrijk zal de samenwerking met Mark Davies & Associates de aanwezigheid van Andersen Global in een belangrijke belastingregio significant versterken en de klanten een indrukwekkende reeks private diensten opleveren.
13-Apr-2018 Zimbra gemeenschap brengt verbeteringen van email en samenwerking in kaart die aanpassing stimuleren
Synacor Inc. (NASDAQ: SYNC) heeft aangekondigd dat Zimbra Forum France meer dan 200 deelnemers heeft aangetrokken van het platform van de internationale gemeenschap van kanaalpartners, ontwikkelaars en klanten in Parijs, Frankrijk. Op het negende jaarlijkse evenement hebben de deelnemers gesproken over de belangrijke functies voor de routekaart voor ontwikkeling van Zimbra, deelgenomen aan diepe duiken van het recent gelanceerde Zimbra 8.8 samenwerkingsplatform, en vernieuwende ideeën gedeeld uit de hele gemeenschap die de invoering door klanten van Zimbra stimuleren.
12-Apr-2018 Esri en Alibaba Cloud werken samen om verbeterde locatie intelligentie technologie naar cloud-gebruikers te brengen
Esri, de wereldleider in ruimtelijke analyses, heeft aangekondigd dat het meedoet aan een gezamenlijke overeenkomst met Alibaba Cloud, het cloud computerwerk van de Alibaba Group. De overeenkomst maakt het mogelijk voor beide organisaties om verbeterde opties te ontwikkelen voor gebruikers die hun Esri technologie op de Alibaba Cloud willen implementeren.
12-Apr-2018 Lineage Logistics verlegt grenzen op Sunnyvale site-uitbreiding en heeft ‘s werelds meest geavanceerde geautomatiseerde opslag en voedsel verspreidingsfaciliteiten
Lineage Logistics, LLC (Lineage), ‘s werelds meest vernieuwende en vertrouwde aanbieder van oplossingen voor temperatuur-gecontroleerde bevoorradingsketens, heeft deze week zijn grenzen verlegd door een aanzienlijke uitbreiding tot opslag en verspreidingsfaciliteiten van Sunnyvale in Texas op de logistieke markt van Dallas-Fort Worth. Gebruikmakend van de kracht van de meest geavanceerde automatisering en robotgestuurde opslagtechnologie in de wereld, zal Lineage de laadcapaciteit bijna verdubbelen, terwijl het minder dan een derde van de huidige voetafdruk in beslag neemt.
12-Apr-2018 Neuromorfische Computer Pionier GrAI Matter Labs zamelt 15 miljoen dollar in om AI naar elk Edge-apparaat te brengen
GrAI Matter Labs, een pionier in ultra-laag vermogen neuromorfisch computerwerk, heeft aangekondigd dat het de financieringsronde van zijn Series A heeft afgerond op 15 miljoen dollar. Geïnspireerd door de biologie van het menselijke brein, de technologie van GrAI Matter Labs zal worden geïmplementeerd als programmeerbare toepassing processors die AI met machinale leermogelijkheden tot elk Edge-apparaat kunnen brengen. Het consortium van investeerders wordt geleid door iBionext en 360 Capital Partners en 3T Finance zitten er ook in.
12-Apr-2018 Nederland wereldtopper op het gebied van innovatie, aldus de CTA
Op een nieuwe wereldranglijst van de Consumer Technology Association (CTA) is Nederland opgenomen als een van de 13 landen die in aanmerking komen voor de titel Innovatiekampioen 2018. De eerste International Innovation Scorecard van de CTA beschrijft cruciale nationale beleidsonderdelen die innovatie bevorderen en toont op welke gebieden landen hun eigen toekomst en economische groei belemmeren.
12-Apr-2018 Emergent BioSolutions kondigt succesvolle afronding aan van wederzijdse erkenningsprocedure voor markttoelating van BioThrax in Europese landen
Emergent BioSolutions Inc. (NYSE: EBS) heeft vandaag de succesvolle afronding aangekondigd van de wederzijdse erkenningsprocedure (MRP) voor markttoelating van BioThrax® (Anthrax-Vaccin Geadsorbeerd) in vijf betrokken lidstaten (CMS) binnen de Europese Unie (EU), waaronder Italië, Nederland, Polen, het VK en Frankrijk (waar het zal worden verkocht als BaciThrax™). Emergent diende de aanvraag voor wederzijdse erkenning in op basis van de bestaande vergunning voor het in de handel brengen van BioThrax in Duitsland, verleend door het Paul-Ehrlich-Institut. Na het positieve MRP-resultaat worden binnenkort nationale licenties uitgegeven door de vijf CMS-landen.
12-Apr-2018 Pharnext zamelt succesvol 16 miljoen euro in door particuliere plaatsing
Pharnext SA (Paris:ALPHA) (FR0011191287 – ALPHA), een biofarmaceutisch bedrijf dat als eerste een nieuwe benadering heeft voor de ontwikkeling van een vernieuwende medicijnencombinatie dat gebaseerd is op genomische gegevens, heeft bekendgemaakt dat het een particuliere plaatsing van 16 miljoen euro heeft afgesloten.
12-Apr-2018 U.S. Chamber: voorstel kan van EU een belangrijke mondiale hub voor oneigenlijke rechtszaken maken
Lisa A. Rickard, president van de U.S. Chamber Institute for Legal Reform (ILR), gaf vandaag de volgende verklaring af over het voorstel van de Europese Commissie om de EU-richtlijn inzake inbreuken op te heffen en te vervangen. Het voorstel zou een nieuw EU-breed kader voor collectief verhaal creëren (class action-rechtszaken):
12-Apr-2018 SERI Lugano: ParaCel riboflavine geselecteerd door FDA voor epi-on crosslinking voor keratoconus
Het Switzerland Eye Research Institute heeft aangekondigd dat de doorbraakformulering voor transepitheliale riboflavine, bekend als ParaCel, en op basis van het onderzoek van haar CEO en oprichter Roberto Pinelli, MD, door de FDA uit vele inzendingen is geselecteerd voor een behandelprotocol voor epithelial-on corneale collageen crosslinking voor patiënten met progressieve keratoconus, volgens een persbericht.
12-Apr-2018 Abu Dhabi lanceert zes historische mogelijkheden voor olie- en gaslicenties
The Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) heeft vandaag, als onderdeel van Abu Dhabi’s eerste block licensing-strategie ooit en namens de Supreme Petroleum Council (SPC), de details aangekondigd van de eerste ronde van zes geografische olie- en gasblokken die open zijn voor biedingen. Dit volgt op de aankondiging van vorige maand van Zijne Excellentie Dr. Sultan Ahmed Al Jaber, de minister van staat van de Verenigde Arabische Emiraten en CEO van de ADNOC Group, die bekendmaakte dat Abu Dhabi zijn eerste concurrerende biedingsronde voor onderzoek en productie zou lanceren.
12-Apr-2018 QNB Group: Financiële resultaten voor de eerste drie maanden zijn afgesloten op 31 maart 2018
QNB Group, de grootste financiële instelling in het Midden-Oosten en Afrika (MEA), heeft vandaag de resultaten van de eerste drie maanden van 2018 bekendgemaakt.
11-Apr-2018 Arista toont cloud-grade routering op MPLS + SDN + NFV Wereldcongres 2018
Arista Networks (NYSE:ANET) heeft vandaag bekendgemaakt dat het European Advanced Networking Test Center (EANTC) de interoperabiliteit van de belangrijkste routeringsmogelijkheden van Arista EOS® (Extensible Operating System) met succes heeft geverifieerd bij de MLPS + SDN + NFV Wereldcongres 2018 interoperabiliteitshowcase. Arista nam deel aan verschillende interoperabiliteitstests die werden ontworpen en uitgevoerd door EANTC, gericht op Ethernet VPN (EVPN)-technologie voor VxLAN en MPLS en MPLS Segment Routing (ISIS en BGP), het verspreiden van use cases over het datacentrum, Wide Area Network (WAN) en kernnetwerkimplementaties.
11-Apr-2018 PubMatic en Sizmek bieden agentschappen en adverteerders transparante toegang tot premium inventory
PubMatic, het op de uitgever gerichte sell-side platform (SSP), heeft vandaag een wereldwijd partnerschap voor de optimalisatie van het supply path optimization (SPO) aangekondigd met Sizmek, het grootste onafhankelijke advertentieplatform aan de koperszijde. Sizmek neemt nu PubMatic op in haar netwerk van geprefereerde publisher-platforms, waarmee de programmatische advertentie-uitgaven worden geconsolideerd om agentschappen en adverteerders een meer transparante toegang tot premium inventory te bieden, terwijl het financiële risico van frauduleus verkeer wordt geëlimineerd.
11-Apr-2018 Fujifilm Kyowa Kirin Biologics werkt samen met Mylan om Biosimilar van Humira® (adalimumab) te commercialiseren
Fujifilm Kyowa Kirin Biologics Co., Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf gaat samenwerken met Mylan NV (NASDAQ: MYL) voor de commercialisatie van FKB327, een biosimilar van Humira® (adalimumab), ontwikkeld door Fujifilm Kyowa Kirin Biologics . Het heeft een overeenkomst gesloten met Mylan voor een exclusief commercialiseringsrecht van FKB327 in Europa.
11-Apr-2018 Vista Cinema komt naar Italië; voltooit uitrol voor The Space Cinema, eigendom van Vue International
Vista Entertainment Solutions (Vista Cinema), de toonaangevende leverancier van cinema management software voor de internationale markt voor filmbeurzen, heeft de implementatie voltooid voor zijn eerste klant in Italië, The Space Cinema, dat 36 bioscopen met 362 schermen beheert. The Space Cinema is onderdeel van Vue International.
11-Apr-2018 David D. Powell sluit zich als nieuwe CFO aan bij Harbor Energy
Harbor Energy, Ltd. (“Harbor ”) heeft vandaag aangekondigd dat David D. Powell als Chief Financial Officer is toegetreden tot de organisatie. De heer Powell is een doorgewinterde olie- en gasuitvoerder met internationale operationele ervaring, die wereldwijd financiële, IT- en supply chain-organisaties heeft opgebouwd en beheerd, post-acquisitie integratieactiviteiten heeft geleid en expertise heeft in zowel operationele transformatie als bedrijfsstrategie voor de lange termijn. Hij zal werken vanuit de kantoorgebouwen van Harbor Energy in Houston en zal in zijn nieuwe rol wereldwijd een reeks verantwoordelijkheden hebben.
11-Apr-2018 Catherine Michel van Sigma Systems op de shortlist voor CTO van het jaar
Catherine Michel, Chief Technology Officer van Sigma Systems – de wereldleider in op catalogi gebaseerde software, staat op de shortlist voor CTO van het jaar in de TM Forum Excellence Awards.
11-Apr-2018 MorphoWave™ Compact van IDEMIA: nieuwe compacte, snelle toegangscontroleterminal onthuld op ISC West
IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, kondigt vandaag de lancering aan van MorphoWave™ Compact, de nieuwste toevoeging aan zijn assortiment voor vlotte biometrische toegangscontrole. Dit technologisch meesterwerk is afhankelijk van de gepatenteerde, contactloze 3D-vingerafdruktechnologie van IDEMIA: het levert de in de praktijk bewezen prestaties van de bekroonde MorphoWave Tower in een stijlvolle en compacte lezer, ontworpen voor aan de muur gemonteerde toegangscontrole en tijdregistratietoepassingen.
11-Apr-2018 Alexion neemt Wilson Therapeutics over
Alexion Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: ALXN) en Wilson Therapeutics AB (publ) hebben vandaag aangekondigd dat Alexion een aanbevolen openbaar bod in contanten aan de aandeelhouders in Wilson Therapeutics heeft gedaan om alle uitstaande aandelen in Wilson Therapeutics door middel van een tenderaanbieding, via een 100%-dochteronderneming. Wilson Therapeutics is een biofarmaceutisch bedrijf, gevestigd in Stockholm, Zweden, dat nieuwe therapieën ontwikkelt voor patiënten met zeldzame koper-gemedieerde aandoeningen. Het product van Wilson Therapeutics, WTX101, bevindt zich in de derde fase-ontwikkeling als een behandeling voor de ziekte van Wilson, een zeldzame genetische aandoening met verwoestende lever- en neurologische gevolgen voor patiënten.
11-Apr-2018 HSM's van de nieuwe generatie van Utimaco leveren sterkere cloudbeveiliging en maken weg vrij voor post-quantumcryptografie
Utimaco, de op één na grootste Hardware Security Module (HSM)-fabrikant ter wereld, kondigt zijn innovatieve CryptoServer Cloud HSM-service aan als een serviceaanbod, naast nieuwe hardware en verschillende technologische partnerschappen, inclusief enkele belangrijke verbetering in post-quantum cryptografie (PQC). Dit zal worden getoond tijdens de jaarlijkse RSA-conferentie op 16 april in San Francisco.
11-Apr-2018 JPT Peptide Technologies lanceert de Human Proteome Peptide Catalog
JPT Peptide Technologies (JPT) kondigt de lancering aan van The Human Proteome Peptide Catalog, de eerste en meest uitgebreide online bron voor gevalideerde referentiepeptiden in op massa-spectrometrie gebaseerde proteomics.
11-Apr-2018 print24.com breidt haar assortiment van textielproducten uit met 25.000 nieuwe mogelijkheden
De online printshop UNITEDPRINT SE, waartoe ook het bekende merk print24.com behoort, heeft haar textielassortiment uitgebreid met talloze nieuwe producten en nieuwe categorieën en biedt nu 25.000 nieuwe mogelijkheden om textielproducten een persoonlijk tintje te geven.
11-Apr-2018 Andersen Tax begint in Kenia
Andersen Global maakt met trots het debuut van de naam Andersen in Kenia bekend nu Nexus Business Advisory Limited, een adviesbureau voor belastingen en ondernemen in Nairobi, een volledig lid wordt van Andersen Global. De lancering is een volgende stap in de strategische uitbreiding van Andersen over Afrika, waarbij Andersen Tax in Kenia de tweede Afrikaanse firma wordt die de naam Andersen gaat voeren. In Kenia wordt Andersen Tax geleid door managing partner Philip Muema.
11-Apr-2018 In de derde editie van zijn studie naar de Toekomst van Mobiliteit (Future of Mobility study) en bijgewerkte Stedelijke mobiliteit (Urban Mobility) Index beoordeelt Arthur D. Little 100 mobiliteitssystemen wereldwijd
Vandaag heeft Arthur D. Little de derde editie van zijn studie naar de Toekomst van de Mobiliteit uitgegeven, inclusief een bijgewerkte versie van de Stedelijke mobiliteitsindex, die 100 steden internationaal rangschikt op basis van volwassenheid, innovatie en prestaties op gebied van hun stedelijke mobiliteitssystemen. De studie, “The Future of Mobility 3.0 – Reinventing mobility in the era of disruption and creativity” (De toekomst van Mobiliteit 3.0 – Het opnieuw uitvinden van mobiliteit in een tijdperk van verstoring en creativiteit), werd gelanceerd op de bijeenkomst van UITP Asia-Pacific in Taipei.
11-Apr-2018 2,6 miljard records aangetast of gestolen in 2017
In 2017 zijn er 2,6 miljard records gestolen of aangetast. Hoewel het aantal datalekken met 11 procent is afgenomen, is het voor het eerst dat er zoveel gegevensrecords zijn aangetast of gestolen. Ten opzichte van 2016 is dit een toename van 88 procent. 61 procent van alle gestolen of beschadigde data bevatte persoonsgegevens zoals naam, adres en/of telefoonnummer. Ten opzichte van 2016 is dit een toename van 560 procent. Dit blijkt uit de jaarlijkse Breach Level Index van Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider op het gebied van digitale beveiliging.
11-Apr-2018 Nieuwe SevOne-oplossing automatiseert het operationele inzicht van op Cisco ACI gebaseerde infrastructuur
SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer, heeft vandaag de SevOne SDN Monitoring Solution 2.0 voor Cisco® Application Centric Infrastructure (Cisco ACI™) onthuld. Op basis van het SevOne Data Platform automatiseert deze nieuwe SevOne-oplossing het operationele inzicht, waardoor de echte waarde van de applicatiegeschiktheid en de automatisering van datacenters, geboden door Cisco's ACI-gebaseerde infrastructuur, wordt ontsloten.
11-Apr-2018 Dubai Airports, de grootste luchthaven ter wereld, gaat gebruik maken van Box voor Cloud Content Management
Box, Inc. (NYSE:BOX), een leider op het gebied van cloud content management, heeft vandaag bekendgemaakt dat Dubai Airports voor zijn personeel is overgeschakeld op Box. Dubai Airports beheert de twee luchthavens in Dubai, waaronder Dubai International, de grootste luchthaven ter wereld voor internationaal reizigersverkeer. In 2016 koos het bedrijf voor Box om de content in de cloud te kunnen beheren, en nu heeft het Box uitgerold naar bijna 2.000 medewerkers.
11-Apr-2018 Funda werkt samen met Tealium om het klanttraject te stroomlijnen
Tealium, marktleider in realtime klantgegevensoplossingen en tagmanagement voor ondernemingen, heeft vandaag haar samenwerking met Funda - het online vastgoedplatform - aangekondigd om de klantervaring te verbeteren en de omzet te verhogen via de AudienceStream-technologie van Tealium.
11-Apr-2018 ProGrade Digital demonstreert als eerste de CFexpress™ 1.0 technologie met 1TB aan capaciteit in het openbaar
NAB— ProGrade Digital, dat is opgericht met de missie om professionele digitale geheugenkaarten en workflowoplossingen van hoge kwaliteit te leveren, is het eerste bedrijf dat de CFexpress™ 1.0 technologie met 1TB aan capaciteit in het openbaar demonstreert. Het debuut van deze belangrijke nieuwe generatie van nieuwe digitale geheugenkaarten, gepresenteerd door CEO Wes Brewer en vice-president marketing Mark Lewis tijdens het NAB in Las Vegas, biedt sterk bewijs dat de industrie op weg is naar de productie van deze nieuwe standaard.
11-Apr-2018 ExGrid, Hyper-Converged Secondary Storage voor Backup Leader, rapporteert Q1-boekingen en -opbrengsten voor Q1-2018
ExaGrid®, een toonaangevende leverancier van hypergeconverteerde secundaire opslag voor back-up, heeft vandaag records aangekondigd voor de Q1-boekingen en omzet voor Q1 2018. ExaGrid groeide met een percentage van 20% ten opzichte van hetzelfde kwartaal van het jaar ervoor en zette daarmee de trend van geleidelijke groei sneller voort dan die van de totale markt en de daaruit voortvloeiende toename van het marktaandeel. ExaGrid zet zijn up-market-traject voort en trekt steeds meer zakelijke klanten aan met honderden terabytes tot een maximum aan petabytes met gegevens waarvan een back-up moet worden gemaakt.
11-Apr-2018 ProGrade Digital presenteert SDXC USH-ll V90 geheugenkaarten
NAB— ProGrade Digital, dat is opgericht met de missie om professionele digitale geheugenkaarten en workflowoplossingen van hoge kwaliteit te leveren, kondigt zjn V90 premium lijn van digitale geheugenkaarten aan – een stap omhoog in prestaties tot een aanhoudende leessnelheid van maximaal 250 MB per seconde en een aanhoudende schrijfsnelheid van maximaal 200 MB per seconde. De ProGrade Digital SDXC UHS-II, U3, Class 10, V90 biedt topprestaties voor hoogwaardige DSLR-, mirrorless-, camcorder- en digitale bioscoopcamera’s – camera’s die ongelooflijk rijke datastromen produceren en meer van een geheugenkaart vragen. Deze verhoogde prestaties zorgen voor een snellere opname tijdens gegevensintensieve verwerking, voornamelijk voor de Panasonic GH5S, Panasonic AU-EVA1, Canon Cinema EOS-lijn en de Canon EOS 5D Mark IV. ProGrade Digital SDXC UHS-II V90 geheugenkaarten met 64, 128 en 256 GB aan geheugen zijn vanaf begin mei verkrijgbaar.
10-Apr-2018 Beperkte verklaring van Elliott Advisors (UK) over Telecom Italia
In haar laatste aanval op aandeelhoudersrechten, betwist de Raad van Bestuur van Telecom Italia, gesteund door haar grootste aandeelhouder Vivendi, de recente uitspraak van de raad van commissarissen. Belanghebbenden moeten dit zien voor wat het is: nog een cynische poging van Vivendi om verantwoordelijkheid te vermijden en een aandeelhoudersstemming te vertragen.
10-Apr-2018 EDSIIC: Estse strijdkrachten beoordelen effect van robotoplossingen op defensiecapaciteiten
Het Estse Centrum voor defensie-investeringen (ECDI) heeft een overheidscontract toegekend aan een consortium van het innovatiecluster van de defensie- en beveiligingsindustrie van Estland om een project te lanceren met als titel 'Geautomatiseerde systemen op het slagveld', beheerd door het Centrum voor toegepaste studies van het Estse Nationale Defensiecollege (ENDC).
10-Apr-2018 Everbridge neemt Unified Messaging Systems over
Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldwijde marktleider op het gebied van kritisch evenementbeheer en softwaretoepassingen voor bedrijfsveiligheid om mensen te beschermen en bedrijven sneller te laten opereren, heeft de voltooiing aangekondigd van de overname van Unified Messaging Systems ASA (“UMS”). UMS is gevestigd in de Noorse hoofdstad Oslo en biedt wereldwijd een uniek landelijk waarschuwingssysteem voor mobiele gebruikers en is ook een van de toonaangevende communicatieproviders. Door de bewezen kwaliteit van mobiele waarschuwings-, crisisbeheerings- en meldingsapplicaties van UMS te verenigen met Everbridge’s toonaangevende softwareplatform voor Critical Event Management (CEM) creëert de overname een uitgebreide set van oplossingen om klanten te helpen bij het beoordelen van bedreigingen, het initiëren en beheren van incidenten en het informeren van mensen op lokaal, nationaal en zelfs mondiaal niveau.
10-Apr-2018 HeartSciences kondigt publicatie aan van klinische onderzoeksresultaten in het Journal of the American College of Cardiology (JACC)
HeartSciences, een bedrijf voor medische apparatuur dat toonaangevend is op het gebied van elektrocardiografie door de toepassing van continue wavelettransformatie (CWT) signaalverwerking en kunstmatige intelligentie, kondigt vandaag de resultaten van een klinische studie aan die periodiek is uitgevoerd op The Icahn School of Medicine, Mount Sinai Hospital, New York, NY en de West Virginia University (WVU) Heart and Vascular Institute, Morgantown, WV. De resultaten werden verstrekt op onlineJACC.org op 9 april 2018 en worden op 17 april 2018 gepubliceerd in het nummer van Journal of the American Colle of Cardiology (JACC), een intercollegiaal getoetst tijdschrift in de cardiovasculaire geneeskunde.
10-Apr-2018 Red Wing presenteert PetroKing: lichte, flexibele werklaarzen die energiearbeiders voorzien van voetbescherming
Vandaag kondigde Red Wing zijn PetroKing-werklaarzen aan, speciaal gemaakt voor de wereldwijde energiesector. Met zijn lichte gewicht en flexibiliteit brengt PetroKing een revolutie teweeg in industrieel schoeisel door innovatieve veiligheidsvoorzieningen te combineren met comfort. De modellen bevatten 360-graden bescherming van de top van de voet tot de hiel en de enkel voor maximale prestaties.
10-Apr-2018 Vliegtuig uit Predator-Series voorbij vijf miljoen vlieguren
General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) maakt bekend dat de Predator®-series van Remotely Piloted Aircraft (RPA), bestaande uit Predator-, Predator B-, Grey Eagle- en Avenger® lijnen een historische mijlpaal heeft bereikt: vijf miljoen vlieguren. Deze mijlpaal werd bereikt op 4 april, toen er in totaal 360.311 missies voltooid waren en bij meer dan negentig procent van alle missies werd er gevlogen tijdens gevechten.
10-Apr-2018 Zesde editie van CES Unveiled Paris op nieuwe locatie samen met Mondial Paris Motor Show en lancering van nieuwe conferentie-programmering
De Consumer Technology Association (CTA) heeft vandaag aangekondigd dat CES Unveiled Paris op 3 oktober 2018 zal terugkeren naar Frankrijk op een nieuwe locatie, namelijk het Paris Convention Center – Portes de Versailles, waar ook de Mondial Paris Motor Show wordt gehouden. Het evenement heeft het conferentieprogramma uitgebreid ten opzichte van eerdere jaren en daarnaast wordt ook het CES Unveiled Paris Executive Forum georganiseerd.
10-Apr-2018 Jaarverslag EURid toont positieve groei voor de .eu-extensie
EURid publiceerde vandaag zijn jaarverslag, met een overzicht van de statistieken, resultaten en de balans van 2017. Vergeleken met 2016 groeide het aantal registraties met 52085 (van 3.762.970 naar 3.815.055), terwijl het verlengingspercentage steeg met 2,5% (van 79,4% naar 81,9%) en het aantal domeinnamen dat met DNSSEC ondertekend is steeg met 94199 (van 348.401 naar 443.600).
10-Apr-2018 Virtuele assistentietechnologie van Sestek draagt bij aan Asista, de eerste Smart Home Assistant in Turkije
De technologie van Sestek heeft in belangrijke mate bijgedragen aan Asista, de eerste virtuele thuisassistent die de Turkse markt betreedt. Het is geïntroduceerd en ontworpen door Arçelik – het toonaangevende bedrijf voor elektronische apparaten in Turkije dat als derde gerangschikt is in Europa en wereldwijd bekend is door zijn merken Grundig en Beko. Asista integreert volledig de Virtual Assistant-innovaties van Sestek. Het apparaat is gestroomlijnd, handsfree en permanent beschikbaar om het dagelijks levens van zijn gebruikers makkelijker te maken.
10-Apr-2018 BringCom behaalt MEF Carrier Ethernet 2.0-certificaat in Londen en Oost-Afrika voor E-Access en E-Line
BringCom Incorporated, een wereldwijde aanbieder van hoogwaardige connectiviteitsoplossingen heeft aangekondigd dat het E-Access en E-Line MEF CE 2.0-certificering heeft behaald in Londen en Oost-Afrika. MEF CE 2.0 E-Access en E-Line zijn twee gestandaardiseerde carrier-class Ethernet-diensten, die door MEF worden omschreven als het bestuursorgaan voor Carrier Ethernet (www.mef.net). De BringCom-hubs die ter ondersteuning dienen van E-Access en E-Line-services bevinden zich in Londen, Djibouti, Nairobi en Kampala. Standardized Carrier Ethernet biedt zakelijke kwaliteit en carrier-class connectiviteit en dienstverlening van gecertificeerde kwaliteit om hoofdkantoren, vestigingen, datacenters en andere locaties op hoofdstedelijk, regionaal, nationaal en wereldwijd niveau met elkaar te verbinden, waarbij alle zakelijke verkeersapplicaties (spraak, data, video en internet) worden geïntegreerd in één netwerk.
10-Apr-2018 Allegro verwerft Financial Engineering Associates
Allegro Development Corp., een wereldleider op het gebied van commoditeitenhandel en risicobeheer (CTRM) solutions, heeft vandaag Financial Engineering Associates, Inc. (FEA) overgenomen, een leidende aanbieder van risicoanalysesoftware voor handelaren, risicomanagers, en kwantitatieve analisten in de commoditeitensector.
10-Apr-2018 Rimini Street stelt nieuwe Zuid-Koreaanse landmanager aan
Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), een wereldwijde leverancier van producten en diensten voor bedrijven en de toonaangevende externe ondersteuningsaanbieder voor Oracle- en SAP-softwareproducten, kondigde vandaag de benoeming aan van zijn nieuwe landmanager voor Zuid-Korea, Hyungwook “Kevin” Kim. Meneer Kim wordt verantwoordelijk voor de volgende fase in de groei en ontwikkeling van de dynamische regio, die de 4e grootste economie in Azië vertegenwoordigd en ook een van de snelstgroeiende ontwikkelde landen van de wereld. Het bedrijf heeft een kantoor in het Gangnam-district in hoofdstad Seoul en ondersteunt meer dan dertig klanten met de activiteiten in Korea.
10-Apr-2018 Swiss Advanced Vision lanceert actief intraoculair lensconcept met real-time autofocus voor staaroperaties
Swiss Advanced Vision (SAV-IOL) heeft de lancering van Project R-TASC aankondigd, ingesteld om de global intraocular lens (IOL) markt te verstoren.
10-Apr-2018 Saudi-Arabië lanceert 12 regelgevingshervormingen voor bedrijfsregistratie in één dag
Als onderdeel van het doel van de overheid om van Saudi-Arabië een bedrijfsvriendelijker land te maken, is er een nieuw initiatief gelanceerd om bedrijven binnen een dag te laten registreren. De twaalf hervormingsinitiatieven zijn gericht op het moderniseren van het proces van administratieve procedures om zowel investeerders en ondernemers binnen één dag een bedrijf kunnen starten.
10-Apr-2018 Lebara werkt samen met WorldRemit om geldtransferservice in Nederland te starten
Lebara en WorldRemit, twee toonaangevende merken die internationale ingezetenen bedienen, zijn een strategisch partnerschap aangegaan waardoor WorldRemit de exclusieve wereldwijde geldtransferpartner van Lebara wordt, inclusief in Nederland.
9-Apr-2018 Elliott onthult toegenomen aandeelhouderschap in Telecom Italia
Elliott Advisors (UK) Limited, dat fondsen adviseert (samen 'Elliott'), heeft vandaag bekendgemaakt dat het heeft samengewerkt met J.P. Morgan Securities plc om haar positie in de gewone aandelen van Telecom Italia (het 'Bedrijf' of 'TIM') op te bouwen tot ongeveer 9%.
9-Apr-2018 AGCO’s merken winnen de Red Dot Design Award 2018
AGCO (NYSE: AGCO), een wereldleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van landbouwmachines en -oplossingen, heeft twee Red Dot Awards gewonnen voor zijn IDEAL Combine en de Valtra A4 Series tractors. De Red Dot Design competitie is een van de grootste en meest gerespecteerde ontwerpwedstrijd van de wereld. Meer dan 6300 inzendingen uit 59 landen deden dit jaar mee aan de wedstrijd en zijn beoordeeld door een jury bestaande uit 40 onafhankelijke designexperts uit de hele wereld.
9-Apr-2018 Battea Class Action Services, LLC waarschuwt Petrobras-investeerder – Het is nu tijd om te handelen
Amerikaanse schikking voor $3 miljard: In januari 2018 kondigde Petrobras aan dat in verband met de verliezen die beleggers hadden geleden onder het omkoopschandaal van Lava Jato, het akkoord was gegaan met een schikking van $3 miljard met de beleggers die Petrobras Common of Preferred American Depository Shares (ADS) en bepaalde obligaties in de Verenigde Staten hadden gekocht.
9-Apr-2018 Tien teams uit vijf landen door naar finale van NRG COSIA Carbon XPRIZE ter waarde van 20 miljoen dollar
XPRIZE, de wereldleider in het ontwerpen en beheren van aanmoedigingsompetities om de grote uitdagingen van de mensheid op te lossen, kondigt vandaag de 10 teams aan die door zijn naar de finaleronde van NRG COSIA Carbon XPRIZE ter waarde van 20 miljoen dollar. De internationale competitie, die 4,5 jaar duurt, daagt teams uit om de manier te veranderen waarop de wereld de uitstoot van koolstofdioxide (CO2) aanpakt door middel van baanbrekende koolstoftechnologieën die de koolstofdioxide-emissies van energiecentrales omzetten in waardevolle producten.
9-Apr-2018 GA-ASI heeft FMS ontwikkelingscontract toegekend voor MQ-9B PROTECTOR
General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) is trots op de recente toekenning van een contract van $ 81 miljoen voor Foreign Military Sales door het US Air Force Life Cycle Management Center voor het Verenigd Koninkrijk (VK) MQ-9B PROTECTOR onbemande vliegtuigsysteemprogramma. Dit contract omvat integratie en testen op onderdeelniveau van specifieke uitbreidingen voor het VK ter ondersteuning van het MQ-9B PROTECTOR-programma. GA-ASI voerde minder dan twee jaar geleden de eerste vlucht met de MQ-9B-configuratie uit, en het op afstand bestuurbare vliegtuig (Remotely Piloted Aircraft, RPA) heeft daarna steeds weer belangrijke kwalificatiemijlpalen gehaald.
9-Apr-2018 L&T Technology Services tekent miljoenencontract voor digitialisering met ExxonMobil Exploration Company
L&T Technology Services Limited (NSE: LTTS), een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor technische R&D-diensten, maakt vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft getekend met ExxonMobil Exploration Company, gewaardeerd op meer dan $20 miljoen in het eerste jaar.
9-Apr-2018 The Geneva Association: lekken in verzekeringsbescherming in cyber- en gezondheidszorg zijn acuter dan natuurrampen
De hiaten in de verzekeringsbescherming in de gezondheidszorg en cyberrisico’s zijn niet voldoende onderzocht, ook al zijn hun respectieve beschermingstekorten dramatischer dan bij natuurrampen, komt voort uit het onderzoek ‘Understanding and Addressing Global Insurance Protection Gaps‘, dat vandaag is vrijgegeven door The Geneva Association.
9-Apr-2018 Merz Aesthetics lanceert nieuwe Belotero® Lips producten
Merz, een wereldleider op het gebied van medische esthetiek, kondigt vandaag de lancering aan van Belotero® Lips, met producten die specifiek zijn ontworpen voor verbetering van lippen en de behandeling van het gebied rond de mond.
9-Apr-2018 Gemalto biedt klanten verbeterde gegevensbeveiliging voor cloud, hybride en lokale implementaties van gegevensopslag met NetApp
Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider in digitale beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat SafeNet KeySecure is gevalideerd voor gebruik met de nieuwste release van NetApp® Volume Encryption (NVE) -gegevensbeheeroplossing. Dit betekent dat NetApp-klanten vanaf nu niet meer het volledige schijfstation hoeven te versleutelen. Ze kunnen ervoor kiezen om granulair op het volumeniveau te coderen zonder de noodzaak en extra kosten van aanschaf van self-encryption drives (SED's), terwijl ze de belangrijkste voordelen behouden, zoals gecentraliseerd sleutelbeheer en toegangscontrole, betere compliance en hoge beschikbaarheid.
9-Apr-2018 Frost & Sullivan Best Practices Award: IDEMIA bekroont tot bedrijf van het jaar in de wereldmarkt voor biometrische authenticatieoplossingen
IDEMIA, een wereldleider op het gebied van Augmented Identity, is verheugd om aan te kondigen dat het de Frost & Sullivan Global Biometric Authentication Solutions award voor bedrijf van het jaar 2017 heeft ontvangen. Hiermee erkent Frost & Sullivan de optimale en toekomstgerichte technologie, klantgerichte ondersteuning, vernieuwende innovaties in de sector en de algehele superieure prestaties van IDEMA .
8-Apr-2018 Incyte en MSD publiceren nieuwe gegevens over Fase 3-onderzoek naar epacadostat in combinatie met KEYTRUDA® (pembrolizumab) bij patiënten met inoperabel of metastatisch melanoom
Incyte Corporation (Nasdaq:INCY) en Merck & Co. Inc., Kenilworth, New Jersey, VS (NYSE:MRK), buiten de Verenigde Staten en Canada bekend als MSD, hebben vandaag bekendgemaakt dat een externe Data Monitoring Commissie (eDMC) tijdens de beoordeling van de resultaten van het cruciale Fase 3-onderzoek ECHO-301/KEYNOTE-252 ter evaluatie van Incyte’s epacadostat in combinatie met MSD’s KEYTRUDA® bij patiënten met inoperabel of metastatisch melanoom heeft vastgesteld dat het onderzoek niet heeft voldaan aan het primaire eindpunt van verbetering van de progressievrije overleving in de algehele populatie in vergelijking met KEYTRUDA als monotherapie. Naar verwachting zal het tweede primaire eindpunt van algehele overleving evenmin statische significantie bereiken. Op grond van deze resultaten en de aanbeveling van de eDMC zal het onderzoek worden stopgezet. Het waargenomen veiligheidsprofiel voor ECHO-301/KEYNOTE-252 was consistent met dat van eerdere onderzoeken naar epacadostat in combinatie met KEYTRUDA.
7-Apr-2018 CSC voegt Robert Berry en Debra Parsall toe aan team
CSC®, een wereldleider in bedrijfs-, juridische, belasting- en digitale merkdiensten, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van twee belangrijke leden aan haar Global Financial Markets-dienstverleningsbedrijf in Londen. Tot het Capital Markets Europe-team treden toe voorzitter Robert Berry en directeur Debra Parsall, die samen 45 jaar sectorervaring met zich meebrengen naar het bedrijf.
6-Apr-2018 HCL Technologies koopt levenwetenschap en klantenservice-leverancier C3i Solutions
HCL Technologies Limited (HCL), een wereldwijd toonaangevende IT-dienstverlener, maakt vandaag de koop van C3i Solutions bekend, een marktleider in multikanaal betrokken klantendiensten op het gebied van levenswetenschap en verpakte goederen voor consumenten (CPG) van Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, U.S.A. (beter bekend als MSD buiten de Verenigde Staten en Canada).
6-Apr-2018 Het Digital Innovation Hubs Project (MIDIH) verspreidt €960,000 naar de Europese industrie
Gefinancierd door Horizon 2020 in het Factories of Futures-programma en het I4MS-initiatief, heeft het Digital Innovations Hubs-programma (MIDIH) zijn eerste open oproep gelanceerd sinds begin oktober vorig jaar. MIDIH wil nationale en lokale initiatieven ondersteunen en met elkaar verbinden voor de digitalisering van de verwerkende industrie om investeringen te stimuleren en samenwerkingen te starten door strategisch partnerschap en netwerken. Bovendien zal het programma innovatiepartnerschappen tussen aanbieders van oplossingen en de industrie aanmoedigen en Europa op de voorgrond plaatsen van de Industry 4.0-markt. MIDIH gaat de operationele Digital Innovation Hubs die zich focussen op CPS en IoT verbinden in een pan-Europees newerk dat in staat is om beter aan de behoeften van de Europese markt tegemoet te komen, in het bijzonder SMEs.
6-Apr-2018 Spirent presenteert nieuw wereldwijd partnerprogramma
Spirent Communications plc (LSE:SPT) een wereldleider in mobiel netwerk, service en apparaattesten, maakt vandaag de oprichting van een nieuw wereldwijd partnerprogramma bekend. Het Spirent Pace partnerprogramma is gestructureerd om geautoriseerde partners te voorzien van de laatste network- en testtechnologieën, stimulansen, trainingen en ondersteuning die ze nodig hebben om te profiteren van de de aanzienlijke groeikansen die er zijn voor de verkoop en ondersteuning van Spirent oplossingen.
6-Apr-2018 Applied DNA tekent definitieve overeenkomsten met Colorcon voor moleculaire merking in de farmaceutische en nutraceutische markt
Applied DNA Sciences, Inc., (NASDAQ: APDN) ('Applied DNA' of het 'Bedrijf') heeft een licentie- en samenwerkingsovereenkomst en een bijbehorende leveringsovereenkomst (gezamenlijk bekend als de 'Overeenkomsten') ondertekend, met ingang van 31 maart 2018, met Colorcon, Inc. ('Colorcon') voor het gebruik van SigNature® moleculaire labels van Applied DNA in het productaanbod van Colorcon en toegang tot de bijbehorende authenticatietechnologieën van het Bedrijf. Deze Overeenkomsten volgen op het memorandum van overeenstemming (MOU) dat op 18 december 2017 is aangekondigd.
6-Apr-2018 Inside Secure en Yospace ontwikkelen innovatieve aanpak voor het omzeilen van Ad Blockers
Inside Secure (Paris:INSD) (Euronext Paris:INSD), dat beveiligingsoplossingen voor mobiele en aangesloten apparaten centraal stelt, maakt vandaag bekend dat het de handen ineen slaat met Yospace, een innovator op het gebied van streammanagement, die gespecialiseerd is in dynamische advertentie-invoeging aan de serverzijde bij live en on-demand streaming, om samen een oplossing te creëren voor het omleiden van trackingpixels op een apparaat door middel van Inside Secure’s technologie van advertentiebescherming, voor het gericht omzeilen van storende ad blockers.
6-Apr-2018 Aegon publiceert agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2018
Aegon N.V. heeft vandaag de agenda gepubliceerd voor zijn jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op vrijdag 18 mei 2018.
6-Apr-2018 Deutsche Pfandbriefbank AG bereidt emissie lening voor extra tier 1-kapitaal voor
Deutsche Pfandbriefbank AG (pbb) is van plan een eeuwigdurende achtergestelde obligatielening uit te geven voor een totaal nominaal bedrag van maximaal 300 miljoen EUR. Het instrument zal voldoen aan de geldende eisen voor aanvullend tier 1-kapitaal van de EU-verordening Kapitaalvereisten en daarmee volledig in aanmerking komen als aanvullend tier 1-kapitaal. Als de tier 1-kernkapitaalratio van pbb onder een drempelniveau van 7,0% uitkomt, voorzien de voorwaarden van de obligatielening in een tijdelijke afwaardering van het nominale bedrag. De drempel van 7,0% is gebaseerd op een geconsolideerde basis overeenkomstig IFRS - of aanvullend overeenkomstig de Duitse GAAP op basis van een enkele entiteit, in het geval dat pbb niet langer is vrijgesteld van het bepalen van verplichte ratio's op basis van een enkele entiteit.
5-Apr-2018 XPRIZE heeft plannen om de XPRIZE maanmissie voort te zetten
XPRIZE heeft bekendgemaakt dat ze van plan zijn om de XPRIZE maanmissie voort te zetten, met de herlancering van een nieuwe maangerichte competitie.
5-Apr-2018 Yamaha Motor: Eerste vertoning op de HANNOVER MESSE 2018, ´s werelds grootste handelsbeurs voor industriële technologie
Yamaha Motor Co., Ltd. (TOKYO:7272) maakt vandaag bekend dat het zich voor de eerste keer zal vertonen op de HANNOVER MESSE 2018, en B to B handelsbeurs van industriële technologie in Hannover, Duitsland, van maandag 23 tot vrijdag 27 april 2018. Gebaseerd op het thema “volledig gedigitaliseerde productiefaciliteit met robottransport”, toont Yamaha Motor-stand de gehele constructie van de volledig gedigitalisseerde productielijnen, inclusief het transportproces.
5-Apr-2018 WEX Inc. benoemt nieuwe Managing Director voor Europa
WEX Inc. (NYSE: WEX) heeft vandaag de benoeming van een nieuwe leidinggevende bekendgemaakt om haar regionale activiteiten in Europa uit te breiden. Anant Patel, een ervaren specialist uit de betalingensector, is in dienst getreden bij het kantoor van WEX in Londen als de nieuwe Managing Director van het bedrijf voor Europa.
5-Apr-2018 Isobar benoemd tot Leader in 2018 Magic Quadrant voor Global Digital Marketing Agencies van Gartner
Het wereldwijde digitale agentschap Isobar, onderdeel van Dentsu Aegis Network, maakt vandaag bekend dat onderzoeksbureau Gartner, Inc. het bedrijf voor de vierde opeenvolgende keer in de Leaders quadrant plaatst van zijn “Magic Quadrant for Global Digital Marketing Agencies”. Het verslag beoordeelt 21 digitale marketing agentschappen.
5-Apr-2018 Catalysis start nieuw Europese CEO-forum om de focus te verbeteren op Lean Healthcare-transformatie
Catalysis maakt vandaag de oprichting van een nieuw peer-to-peer netwerk bekend voor hogere leidinggevenden in de gezondheidszorg. Het nieuwe Europese CEO Forum is ontwikkeld voor ziekenhuisbestuurders die betrokken zijn bij de organisatorische verandering en daarbij gebruik maken van de lean methode. Het Europese CEO Forum wordt georganiseerd en geleid door Helen Zak, voorzitter van International Strategy and Relations bij Catalysis.
5-Apr-2018 Dame Maggie Smith en andere Harry Potter-filmacteurs gaan deel uitmaken van Jam City’s Harry Potter: Hogwarts Mystery
Jam City:
5-Apr-2018 Ormeus Coin is andere virtuele valuta te slim af met transparant bewijs van kluis met mijnreserves
Ormeus Coin heeft vandaag de bèta-lancering aangekondigd van een onveranderlijk systeem voor slimme contracten voor het verifiëren van regelmatige stortingen van haar industriële cryptocurrency-mijnactiviteiten.

Laatst bijgewerkt op 18 April 2018 03:06:32