Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-12

Esri en Alibaba Cloud werken samen om verbeterde locatie intelligentie technologie naar cloud-gebruikers te brengen

Nieuwe overeenkomst brengt Esri’s topkwaliteit in GIS naar Alibaba Cloud’s wereldklasse cloud computerwerk mogelijkheden

REDLANDS, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- 20180412 --

Esri, de wereldleider in ruimtelijke analyses, heeft aangekondigd dat het meedoet aan een gezamenlijke overeenkomst met Alibaba Cloud, het cloud computerwerk van de Alibaba Group. De overeenkomst maakt het mogelijk voor beide organisaties om verbeterde opties te ontwikkelen voor gebruikers die hun Esri technologie op de Alibaba Cloud willen implementeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180412005866/nl/

Esri, the global leader in spatial analytics, announced that it has entered into a collaborative agr ...

Esri, the global leader in spatial analytics, announced that it has entered into a collaborative agreement with Alibaba Cloud, the cloud computing arm of the Alibaba Group. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180412005866/nl/

CONTACT:
Esri
Karen Richardson
Public Relations
914-841-3180

krichardson@esri.com