Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-11

JPT Peptide Technologies lanceert de Human Proteome Peptide Catalog

BERLIJN--(BUSINESS WIRE)-- 20180411 --

JPT Peptide Technologies (JPT) kondigt de lancering aan van The Human Proteome Peptide Catalog, de eerste en meest uitgebreide online bron voor gevalideerde referentiepeptiden in op massa-spectrometrie gebaseerde proteomics.

Het nieuwe centrale archief biedt snelle toegang tot meer dan 400.000 lichte en zware proteotypische peptiden die vrijwel alle eiwitten van het menselijk lichaam omvatten. Momenteel worden in totaal 19.840 eiwitten gematcht door de peptideverzameling en bevestigd door meer dan 10.000.000 gevalideerde spectra die beschikbaar zijn via de database ProteomicsDB.

Holger Wenschuh, Managing Director van JPT, zegt: “Samen met onze partners binnen het ProteomeTools Project hebben we een aantal jaren gewerkt aan het vertalen van de menselijke proteoominformatie naar reagentia en online hulpmiddelen om de complexiteit van het menselijke organisme op functioneel niveau te ontcijferen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180411005557/nl/

CONTACT:
JPT Peptide Technologies
Dr. Holger Wenschuh
Managing Director
T +49-30-6392-5500
X +49-30-6392-5501

peptide@jpt.com