Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-10

Red Wing presenteert PetroKing: lichte, flexibele werklaarzen die energiearbeiders voorzien van voetbescherming

De nieuwste ontwikkelingen in de lange geschiedenis van Red Wing op het gebied van speciaal ontwikkelde, veiligheidsoplossingen, biedt superieure flexibiliteit en stabiele prestaties in extreme werkomgevingen

STAVANGER, Norway & ABERDEEN, Scotland & DUBAI, United Arab Emirates--(BUSINESS WIRE)-- 20180410 --

Vandaag kondigde Red Wing zijn PetroKing-werklaarzen aan, speciaal gemaakt voor de wereldwijde energiesector. Met zijn lichte gewicht en flexibiliteit brengt PetroKing een revolutie teweeg in industrieel schoeisel door innovatieve veiligheidsvoorzieningen te combineren met comfort. De modellen bevatten 360-graden bescherming van de top van de voet tot de hiel en de enkel voor maximale prestaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180410006177/nl/

Red Wing Introduces PetroKing: Lightweight, Flexible Work Boots Equipping Energy Workers with All-Ar ...

Red Wing Introduces PetroKing: Lightweight, Flexible Work Boots Equipping Energy Workers with All-Around Foot Protection (Photo: Business Wire)

In de energiesector maken werknemers vaak lange dagen in zware omstandigheden. De PetroKing XT- en LT-lijnen zijn zo ontwikkeld dat het bovengedeelte rechtsstreek aan de zool is bevestigd zodat de laars wendbaar is en stabiliteit biedt op oneffen oppervlakten. Het hoogwaardige voetbed en buitenzoolsysteem biedt schokabsorptie, ademend vermogen, zoolprikweerstand en vier lagen demping. Door gebruik te maken van premium, glasvezel-composiet neusjes, samen met een metaalvrij pakket, is de PetroKing robuust en comfortabel tegelij.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180410006177/nl/

CONTACT:
Kohnstamm Communications
Luke Gillespie, 651-228-9141

luke@kohnstamm.com