Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-10

Vliegtuig uit Predator-Series voorbij vijf miljoen vlieguren

GA-ASI pakt RPA industrierecord dankzij wereldwijde klantenbasis

SAN DIEGO--(BUSINESS WIRE)-- 20180410 --

General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) maakt bekend dat de Predator®-series van Remotely Piloted Aircraft (RPA), bestaande uit Predator-, Predator B-, Grey Eagle- en Avenger® lijnen een historische mijlpaal heeft bereikt: vijf miljoen vlieguren. Deze mijlpaal werd bereikt op 4 april, toen er in totaal 360.311 missies voltooid waren en bij meer dan negentig procent van alle missies werd er gevlogen tijdens gevechten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180410006152/nl/

“Five million flight hours is a testament to the reliability of our RPA systems that are designed, b ...

“Five million flight hours is a testament to the reliability of our RPA systems that are designed, built, and maintained by a dedicated group of skilled and innovative professionals for operations around the world,” said Linden Blue, CEO, GA-ASI. (Photo: Business Wire)

“Vijf miljoen vlieguren, dat is bewijs dat onze RPA systemen, die ontworpen, gebouwd en onderhouden zijn door een toegewijde groep van deskundige en innovatieve professionals van over de hele wereld, betrouwbaar zijn”, aldus Linden Blue, CEO van GA-ASI. “In onze 25-jarige geschiedenis is er een mooie lijst van primeurs ontstaan in de RPA-ontwikkeling en hebben we deze vooruitgang benut om de nieuwste technologie toe te passen in ons nieuwe, verbeterde vliegtuigen, zoals de MQ-9B SkyGuardian™.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180410006152/nl/

CONTACT:
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.
Melissa Haynes
+1 (858) 524-8108

ASI-MediaRelations@ga-asi.com