Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-10

Saudi-Arabi√ę lanceert 12 regelgevingshervormingen voor bedrijfsregistratie in √©√©n dag

RIYADH, Saudi Arabia--(BUSINESS WIRE)-- 20180410 --

Als onderdeel van het doel van de overheid om van Saudi-Arabi√ę een bedrijfsvriendelijker land te maken, is er een nieuw initiatief gelanceerd om bedrijven binnen een dag te laten registreren. De twaalf hervormingsinitiatieven zijn gericht op het moderniseren van het proces van administratieve procedures om zowel investeerders en ondernemers binnen √©√©n dag een bedrijf kunnen starten.

Het ministerie van handel en investeringen heeft aangekondigd dat de hervormingsinitiatieven binnen het kader vallen van de voortdurende modernisering en de verbetering van de handelsdiensten, door re-engineering van processen en ge√Įntegreerde elektronische systemen. De nieuwe veranderingen zijn ge√Įmplementeerd om het proces van het registreren van bedrijven via een online systeem makkelijker te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180410005698/nl/

CONTACT:
The Center for International Communication, Ministry of Culture and Information, Kingdom of Saudi Arabia
Essam Al-Ghalib, +966595455467
cic@moci.gov.sa

Twitter: @CICSaudi