Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-09

AGCO’s merken winnen de Red Dot Design Award 2018

IDEAL Combine en Valtra uit de A4-serie worden erkent voor het uitstekende ontwerp

DULUTH, Ga.--(BUSINESS WIRE)-- 20180409 --

AGCO (NYSE: AGCO), een wereldleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van landbouwmachines en -oplossingen, heeft twee Red Dot Awards gewonnen voor zijn IDEAL Combine en de Valtra A4 Series tractors. De Red Dot Design competitie is een van de grootste en meest gerespecteerde ontwerpwedstrijd van de wereld. Meer dan 6300 inzendingen uit 59 landen deden dit jaar mee aan de wedstrijd en zijn beoordeeld door een jury bestaande uit 40 onafhankelijke designexperts uit de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180409006201/nl/

The purpose-built and durable Valtra A4 Series with a modern styling is truly a versatile tool desig ...

The purpose-built and durable Valtra A4 Series with a modern styling is truly a versatile tool designed to boost the efficiency of farmers, contractors and municipalities alike. (Photo: Business Wire)

“We zijn zeer vereerd dat we de Red Dot Design Award hebben gewonnen”, zegt Martin Richenhagen, voorzitter, president en CEO van AGCO Corporation. “Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan ontwerp, innovatie en kwaliteit.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180409006201/nl/

CONTACT:
AGCO
Ulrich Stockheim
Chief Communications Officer

Ulrich.Stockheim@agcocorp.com

Ticker_symbol NYSE:AGCO
ISIN US0010841023