Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-09

Frost & Sullivan Best Practices Award: IDEMIA bekroont tot bedrijf van het jaar in de wereldmarkt voor biometrische authenticatieoplossingen

COLOMBES, France--(BUSINESS WIRE)-- 20180409 --

IDEMIA, een wereldleider op het gebied van Augmented Identity, is verheugd om aan te kondigen dat het de Frost & Sullivan Global Biometric Authentication Solutions award voor bedrijf van het jaar 2017 heeft ontvangen. Hiermee erkent Frost & Sullivan de optimale en toekomstgerichte technologie, klantgerichte ondersteuning, vernieuwende innovaties in de sector en de algehele superieure prestaties van IDEMA .

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180409005526/nl/

(Photo: Idemia)

(Photo: Idemia)

In het licht van de toenemende veiligheidsdruk moeten bedrijven stevigere en uitgebreidere oplossingen toepassen om identiteitsdiefstal te voorkomen en om de activa te beschermen. Biometrie biedt een echte kans om de veiligheid te vergroten en het dagelijks leven van mensen eenvoudiger te maken. De onafhankelijke analyse van Frost & Sullivan bevestigt dat de bewezen technologie van IDEMIA zijn tijd ver vooruit is en van wereldklasse is op het gebied van groei, innovatie en leiderschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180409005526/nl/

CONTACT:
Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna Sebbah, +33-(0)6-63-73-30-30

idemia@havas.com