Zoek in het archief
 
terug


News breaking: 2018-04-06

HCL Technologies koopt levenwetenschap en klantenservice-leverancier C3i Solutions

De aankoop versnelt HCL’s groei in de levenswetenschap en klantenservice

NOIDA, India & HORSHAM, Pa.--(BUSINESS WIRE)-- 20180406 --

HCL Technologies Limited (HCL), een wereldwijd toonaangevende IT-dienstverlener, maakt vandaag de koop van C3i Solutions bekend, een marktleider in multikanaal betrokken klantendiensten op het gebied van levenswetenschap en verpakte goederen voor consumenten (CPG) van Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, U.S.A. (beter bekend als MSD buiten de Verenigde Staten en Canada).

Met deze aankoop wil HCL de capaciteit van zijn brede IT en zakelijke diensten aanvullen met de extra diepgang die C3i heeft in de levenswetenschap en CPG verticals. De kennis van C3i van klinische, geneesmiddelenbewaking en farmaceutische verkoopondersteuningsgebieden en sterk partnerschap met toonaangevende producten in deze respectieve gebieden geven levenwetenschapsklanten van HCL de mogelijkheid om meer patiëntgericht te werken en diensten aan te bieden aan IT en zakelijke belanghebbenden voor de verbetering van zorgresultaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180406005587/nl/

CONTACT:
HCL Technologies
Ajay Davessar : Global Head, Corporate Communications
ajay.davessar@hcl.com
or
Anne Coyle : US Communications
anne.coyle@hcl.com
or
Debapriya Mondal : India Communications
debapriya.m@hcl.com
or
C3i Solutions
Jacqueline Hoover

jacqueline.hoover@c3isolutions.com

Ticker_symbol NSI:HCLTECH