Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2014-01-17

Heijmans aanwezig bij bekendmaking sprekers TedxBinnenhof 2014


Datum: 17-01-2014

Vandaag, vrijdag 17 januari, was Heijmans aanwezig tijdens de bekendmaking van de kandidaten voor TEDx Binnenhof 2014. Heijmans was eerder al de winnaar met de Hydrea Thermpipe in de categorie `Smart Cities' van de Toekomstmakers pitches. Deze pitches zijn gehouden tijdens de
innovatie-estafette TEDx Binnenhof op 12 november.

Helaas is Heleen Herbert niet gekozen tot een van de sprekers die mogen presenteren bij TEDx Binnenhof op 31 maart 2014. Bekijk hier de sprekers die door de jury gekozen zijn.
Door de succesvolle pitch tijdens de innovatie-estafette op 12 november (bekijk hem hier) heeft RTL Z Heijmans benaderd voor het maken van een reportage rondom de Hydrea Thermpipe. In de reportage vertellen John Henzen en Heleen Herbert samen met Ruud Coosen (Waternet) over de werking en
toepassingen van de Hydrea Thermpipe. Uitzending gemist? Bekijk hem hier alsnog.

Hydrea Thermpipe
Met de Hydrea Thermipe presenteert Heijmans een gepatenteerde energiebuis, die het mogelijk maakt om met minimale investeringen energie te onttrekken aan rioolwater en warmte terug te leveren aan bijvoorbeeld woningen. Daarmee is het een waardevolle en duurzame techniek die past in de Heijmans
visie op de Energieneutrale Stad. Deze innovatieve productontwikkeling is het resultaat van een constructieve samenwerking tussen Frank GmbH, Socea en Heijmans.

Lees hier ook de blog over de Hydrea Thermpipe.