Zoek in het archief
 
terug

Check the original
News breaking: 2012-10-19

Nieuwe Steen Investments NV


PERSBERICHT
Het Nieuwe Kantoor Rotterdam opent haar deuren

HOOFDDORP, 19 oktober 2012

NSI heeft gisteren HNK-R ("Het Nieuwe Kantoor Rotterdam") geopend. HNK-R is het eerste pand binnen de portefeuille van NSI dat op basis van het HNK concept ("Het Nieuwe Kantoor") is getransformeerd. Met het HNK concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt. HNK-R biedt flexibiliteit in ruimte en looptijd, ICT voorzieningen, vergaderaccommodaties, flexplekken, een horecaomgeving en ondersteunende diensten in het 18.000 m2 pand aan het Vasteland. NSI zal het HNK concept verder in haar portefeuille gaan uitrollen. Johan Buijs, CEO van NSI licht toe; "In ons HNK concept richten wij ons op huurders voor wie service en flexibiliteit belangrijk zijn, maar die ook zoeken naar een inspirerende en bruisende plek die uitnodigend is om te werken en te ontmoeten. Hiermee bereiken wij onder andere de groeiende groep zzp-ers en het MKB, de groeimotor van de Nederlandse economie. Doordat de huurders alleen betalen voor datgene dat ze daadwerkelijk gebruiken, bieden wij met HNK een aantrekkelijk alternatief op een toplocatie. Voor NSI is deze propositie aantrekkelijk omdat wij, in samenwerking met onze exploitatie partner SKEPP, onze opbrengst per vierkante meter kunnen verhogen ten opzichte van traditionele verhuur. Door onze integrale verhuurstrategie hebben wij alle competenties in huis om een transformatie als deze in een periode van slechts enkele maanden, kosteneffectief, te realiseren."
NSI streeft er naar om in de komende 2 jaar circa 15% van de Nederlandse kantorenportefeuille te verbouwen tot HNK kantoren, waarbij NSI zich richt op de grote steden. Daarnaast zal NSI selectief op daartoe geschikte bedrijventerreinen een vereenvoudigd HNK concept lanceren. Over HNK-R
HNKR is gevestigd in Het Vasteland in Rotterdam, op een steenworp afstand van het bedrijvige Scheepvaartkwartier.
De begane grond van HNK-R is de ontmoetingsplek. Een sociale, dynamische en inspirerende omgeving met een horecagedeelte en flexibele werkplekken. Behalve op de begane grond zijn er ook in de entresol vergaderruimten. De horeca in HNK-R maakt onderdeel uit van het sociale hart van HNK-R.
Op de 1e verdieping kunnen volledig ingerichte kantoorruimtes in diverse afmetingen flexibel worden gehuurd, van 1 dag tot een jaar. Op de 2de, 3de en 4de verdieping voorziet HNK-R in volledig gerenoveerde kantoorruimte, voorzien van alle noodzakelijke functionele en technische faciliteiten. Deze kantoorruimten kunnen gehuurd worden in afmetingen vanaf ca. 30m2 en flexibele termijnen vanaf 1 jaar.
Ga voor meer informatie over de mogelijkheden naar www.hnkr.nl De entree aan het
Vasteland in Rotterdam
HNK-R biedt verschillende vergaderruimtes

De zeecontainer die als vergaderruimte is ingericht. De receptie en centrale hal
De kantoorruimtes op de eerste verdieping
De horeca gelegenheid op de begane grond
Over NSI
NSI wil huurders duurzame huisvesting bieden, zodat zij hun bedrijf voor lange tijd succesvol kunnen uitoefenen en waardoor institutionele en particuliere beleggers een continue rendement op het geÔnvesteerde vermogen wordt geboden. NSI belegt in kantoren en winkels op kwalitatief hoogwaardige en bedrijvige locaties in Nederland en BelgiŽ. NSI is een beursgenoteerde closedend vastgoedbeleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal en beheert een belegd vermogen van circa § 2,2 miljard.

Noot voor redacties
V
oor nadere informatie:
NSI N.V. - Eva Lindner, Investor Relations & Corporate Communicatie Tel: 020 76 30 300
e-mail: info@nsi.nl / internet: www.nsi.nl